3D VIZUALIZACIJA

Kod projektiranja je veliki problem što investitor ne može zamisliti kako će to izgledati kada se izgradi. Dali su prostorije dovoljno velike, kako namjestiti sobu od 10, 12 kvadrata? Kako će izgledati stepenice za kat u hodniku, hoće li biti dovoljno svjetla u dnevnom boravku? Kako će taj tlocrt izgledati izvana, kakav krov staviti, jeli kupaonica dovoljno velika?

To su samo neka od pitanja investitora kada se počinje projektirati. Vizualna arhitektura nam omogućava da sve to prikažemo prije nego se krene s dobivanjem dozvola, a samim time izbjegnemo izmjene dokumentacije kada se počne s gradnjom.

Kod izrade projekata u 3d prikazu vrlo lako i kvalitetno se može prezentirati projekt, a investitor zna kako će to izgledati kada bude izgrađeno. Razina opremljenosti, prikazi, interijeri ovise o željama investitora. Moguće je izraditi model objekta izvana, cijelu prezentaciju projekta, ili samo pojedinih dijelova, prostorija, u projektu. Kod izrada vizualizacija udovoljava se zahtjevima investitora i o njima ovisi razina, detaljnost i kvaliteta izrade.

Pogledajte neke od naših primjera: