FAQ

1. Koliko je vremena potrebno da dobijem svoj e-dizajn paket? 

Primiti ćete Vaš odabrani projekt na e-mail u roku od 1-3 tjedna nakon što zaprimim dokumentaciju od Vas (ispunjen upitnik, mjere prostora, fotografije i uplatu naručene usluge). Svi dijelovi projekta isporučuju se u PDF formatu.

2. Kako mogu urediti Vaš prostor bez da vidim prostor ili upoznam Vas osobno?

Današnja tehnologija nam omogućava brzu komunikaciju i razmjenu velike količine podataka. Vremena se mijenjaju, pa tako i način izrade projekta interijera. Kako bi Vas što bolje razumjela, važno je da popunite upitnik, pošaljete mi mjere prostora i fotografije prostora. Ako ste pronašli fotografiju interijera koji Vam se sviđa na internetu, slobodno ju pošaljite. Što više informacija dobijem od Vas bolje ću Vas razumjeti. 

3. Može li se Vaš postojeći namještaj zadržati prilikom dizajna?

Naravno, sve što želite zadržati, ili ste već pronašli neki komad koji je potrebno uvrstiti u dizajn, samo pošaljite. Pošaljite fotografiju (dimenzije su potrebne ako nisu dostupne kod nekog od trgovaca na njihovim internet stranicama).

4. Što ako imate povezane prostorije (open space)?

Ako su, npr. kuhinja i dnevni boravak povezani, najvjerojatnije će se uređivati oba prostora istovremeno, tada savjetujem da naručite paket usluga za dvije prostorije.

5. Što kada klijent ima određeni budžet? Može li se raditi projekt u okviru budžeta?

Naravno, mogu raditi projekt za gotovo svaki budžet. Naravno da na budžet znatno utječe odabir dobavljača, ali i s malim budžetom moguće je kompletno redizajnirati prostoriju.

6. Tko kupuje odabrani namještaj?

Možete sami otići u trgovinu, a u današnje vrijeme gotovo svaki dobavljač ima web shop, pa je kupnju moguće obaviti preko interneta pomoću shopping liste koju dobijete u projektu.

7. Što ako Vam se ne sviđa moj odabir namještaja ili dekora?

Kada primite moj projekt, možete izmijeniti do tri stavke bez naplate. Zato je važno u startu dati dovoljno informacija, kako bi konačni projekt bio potpuno odgovarajući.

8. Što kada je projekt gotov, možete li mi postavljati pitanja vezana za projekt?

Nakon što primite konačni projekt na mail i već ste izmijenili sve tri stavke naš posao je završen. Međutim, ako imate dodatna pitanja, možete me kontaktirati putem maila i dogovoriti daljnje korake ili projekte. 

9. Što ako ne kupujete odmah namještaj pa nakon nekog vremena više nije dostupan ili se promijenila cijena odabranog komada namještaja?

Uvijek možete kupiti sličan proizvod, ali moj savjet je da si realno odredite budžet kojim raspolažete, kako bi mogli dovršiti svoje uređenje odmah. Danas je tržište veliko, cijene se brzo mijenjaju, kao i dostupnost određenih proizvoda, nema nikakve garancije da će odabrani proizvod biti dostupan za šest mjeseci. 

10. Može li se E-dizajn usluga kupiti kao poklon?

Naravno, moj e-dizajn paketi mogu piti jako lijepi poklon za useljenje ili neku drugu prigodu.

11. Može li se naručiti i druge usluge osim e-dizajna?

Da, u ponudi su još brojne druge usluge vezane za dizajn interijera. Više o dostupnim uslugama možete pročitati ovdje.


Uvjeti i odredbe e-dizajn usluge:

  • E-projekt je samo on-line usluga za uređenje. Sve preporuke smatraju se prijedlozima za poboljšanje izgleda vašeg prostora i nisu namijenjeni za potrebe gradnje.
  • Klijent se obvezuje pružiti potpune informacije o zahtjevima za projekt.
  • Klijent se slaže da se komunikacija vrši isključivo putem internetske komunikacije. Klijent također pristaje na dodatne troškove prema cjeniku ako zatraži dolazak na teren ili osobne konzultacije u uredu.
  • Pružatelj usluge neće biti odgovoran za sredstva, metode ili postupke izgradnje, izrade, isporuke i instalacije ili sigurnosnih mjera predostrožnosti u vezi s projektom E-projekt; za djela ili propuste izvođača radova ili bilo kojeg kooperanta, dobavljača ili druge osobe koja obavlja poslove na projektu E-projekt; ili, za bilo koji neuspjeh od njih ako nisu ispunili bilo raspored ili datume završetka.
  • Pružatelj usluge ne može se smatrati odgovornim za rokove isporuke, kvalitetu ili dostupnost odabranih komada namještaja ili opreme jer iste nisu proizvedene niti kupljene od strane pružatelja usluge., nego su predložene kao opcionalno rješenje za uređenje prostora.

Spremni ste za početak? Odaberite svoju uslugu. Imate još pitanja? Slobodno me kontaktirajte na ivana@ipavor.com