KAKO UREDITI MALI STAN BEZ STRESA

2018-07-05

Muči Vas kako urediti mali stan? Bojite se da nemate dovoljno prostora? Ne brinite. Sa dobrom organizacijom sve se može posložiti. Prvo pomislite na to kako i mali stan ima svoje prednosti. Ne morate puno vremena trošiti na pospremanje, manje su režije, i na kraju ne trebate puno novaca za uređenje.

Za uređenje malih stanova na prvom mjestu definitivno treba biti funkcionalnost. Jer ne želimo se dovesti u situaciju da recimo ako nam netko dođe u goste, da ga moramo ugostiti na balkonu (ako ga imamo).

Bilo bi pametno da, ukoliko ste u mogućnosti, angažirate dizajnera interijera. Sa svojim savjetima, izvedbom i pomoći pri odabiru potrebnih materijala i stvari za uređenje doma, mogao bi Vam jako olakšati uređenje.

Za početak bi bilo dobro vidjeti da li je možda potrebno srušiti neki zid, pomaknuti ga i slično.

Kada je u pitanju mali prostor, svaki kvadrat je važan. Bilo bi dobro kupovati namještaj da bude što funkcionalniji. Naprimjer, kupite stol koji se može sklopiti, tako da vam ne zauzima puno prostora. Recimo i krevet na razvlačenje, kada se naspavate, složite ga u kauč na kojem možete sjediti, odmarati i gledati tv.

Ako ste u mogućnosti naručite namještaj po mjeri, ali ako niste, nemojte biti tužni, jer u današnje vrijeme imate jako veliki izbor u specijaliziranim trgovinama.

Ako ste se ipak odlučili angažirati dizajnera interijera kontaktirajte me!