SVIJEĆE ZA BLAGDANSKI UGOĐAJ

2018-11-19

Polako nam se bliži vrijeme blagdana, a idealnu notu i topli ugođaj doma dat će nam dekorativne svijeće zimskih mirisa. Postavite ih na police, na stolić i osvijetlite svoj dom svijećama. Osim raskošnih mirisa koji će ispuniti prostor i stvoriti odličnu božićnu atmosferu, dekorativno će izgledati predivno. Tipični zimski mirisi naranče i cimeta često se koriste kao glavni sastojci mirisnih svijeća. Možete ih koristiti u mnogo kombinacija i u svim situacijama.

Ukoliko želite stvoriti toplu atmosferu, predlažem Vam da odaberete svijeće s mirisom cimeta, vanilije ili jabuke. Ukrasne svijeće u domu djeluju dekorativno, a uz dodatak mirisa potiču različita raspoloženja i osjećaje. Ne miješajte mirise različitih kategorija. Blagdanski ugođaj definitivno će dočarati i svijeće s mirisom bora, klinčića ili jele.

U trgovinama možete pronaći zaista veliki izbor svijeća, različitih dimenzija, oblika, boja, mirisa i motiva. U ovo blagdansko vrijeme mnogi se odlučuju upravo na svijeće s božićnim motivima.

U nastavku pogledajte neke od fotografija, možda dobijete ideju kako ukrasiti dom svijećama.