Uređenje doma po horoskopskim znakovima

2018-07-20

OVAN - funkcionalnost

Što se tiče ovnova, oni su prilično temperamenti. Skloni su natrpati svoj dom stvarima, koje im na kraju smetaju i ne znaju kud bi s njima. Ovnovi bi definitivno trebali izbjegavati prigušene boje. U njihovom domu sve mora biti dobro posloženo i pristupačno.

BIK - udobnost

Bikovi su skloni udobnosti i umjetnosti. Dom u kojem žive je odraz njihovog razvijenog ukusa. Za bikove su idealni zemljani tonovi. Veliku pažnju daju na komade namještaja koji prvenstveno moraju biti udobni i kvalitetni, a tek onda gleda na ostale segmente. Umjetničke slike, tepisi, kožne garniture dobar su odabir za uređenje interijera.

BLIZANCI - kominikativnost

Blizancu je na prvom mjestu kominkativnost, te mu je stoga potrban moderan i funkcionalan namještaj. Žude za raznolikošću, pa im često nije dovoljan samo jedan stil u uređenju doma. Vole čiste i moderne linije, a prostor im je uređen tako da potiče na razgovor i druženje.

RAK - obiteljski tip

Rak je sentimentalna osoba, koja u svom domu mora imati mnoštvo obiteljskih fotografija i uspomena. Rakovi vole praktične i predmete koje pričaju svoju priču, tako da njihov prostor odiše toplinom i udobnošću.

LAV - luksuz

Lavovi si uvijek priušte najbolje komade namještaja ili nekog dizajnerskog komada, kako bi uvijek nadopunjavali svoju kolekciju. Voli tople boje. Između ostalog, lavovi su i obiteljski tipovi. Uvijek vole ugostiti puno ljudi, pa si tako ostavljaju i puno slobodnog prostora u prostorijama.

DJEVICA - perfekcionist

Djevice ne vole gomilati stvari u svom domu. Za njih se može reći da od malo stvari mogu napraviti mnogo. Dom im je savršeno organiziran, i uređen sa svijetlijim bojama bez previše dekoracija. Djevicama je jednostavno njihov stil uređenja odraz njihove prirode. U domu im je uvijek sve čisto i uredno.

VAGA - estetik

Vage su sklone umjetničkim notama pri uređenju interijera, te velikim i prohodnim prostorima. Iznimno cijene kvalitetu i sklad, i nije im teško potrošiti na stvari visoke kvalitete. Vaga voli elegantan i uravnotežen dom, sa pastelnim i drugim smirujućim bojama.

ŠKORPION - tajnovit

Škorpioni su poznati po svojoj tajnovitosti koji pri uređenju svog interijera daju notu dramatičnsti. Vole se poigravati bojama i materijalima. Vole se vezati za stvari, pa nerijetko imaju puno nepotrebnih stvari.

STRIJELAC - prilagodljiv

Strijelci su pustolovnog duha, te ih to navodi da svoj dom urede sa suvenirima koje donose sa putovanja. Što se tiče namještaja i ostalog, baš ne drže do njihovog rasporeda i funkcionalnosti.

JARAC - tradicionalist

Jarac voli tradicionalni stil, i za njega se može reći da mu je tradicija ključna stvar u životu. Zelena, mornarsko plava i smeđa su mu najdraže boje. Kod jarca svaka stvar ima jasnu ulogu i svaki predmet je na svome mjestu.

VODENJAK - moderni stil

Vodenjak je sam po sebi energičan, snažan i uporan, pa tako i svoj dom uređuje onako kako se njemu sviđa. Sve mu je dozvoljeno, tako da može kombinirati različite stilove. Njegov dom je uređen upečatljivim detaljima i modernim materijalima.

RIBE - jednostavnost i smirenost

Ribe su boemske duše i vole jednostavne linije koje je jednostavno održavati. Vole samoću i sanjive su prirode. Odgovara im smirujuće boje mora, boja jorgovana i zelena. Dom je njihov prostor za sanjarenje.